Lid worden

Ben je op zoek naar een plek waar je je stem kunt laten klinken in een gezellige en gastvrije omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij Om te Hoorn Meezingkoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden die graag zingen, ongeacht je ervaring of achtergrond. Of je nu al jaren zingt of net begint, iedereen is welkom om mee te doen en zich thuis te voelen in onze vrolijke groep.

Ons koor staat bekend om de hartelijke sfeer en de warme ontvangst van iedereen die bij ons aansluit. Samen zorgen we voor een leuke en ontspannen sfeer waarin we genieten van de muziek en elkaars gezelschap.

Naast het zingen tijdens onze twee wekelijkse repetities, is er daarna een gezellige nazit. Hier kunnen we onder het genot van een drankje napraten, lachen en nieuwe vriendschappen sluiten.

We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van Om te Hoorn Meezingkoor en samen met ons te zingen en plezier te beleven. Neem gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op voor meer informatie over hoe je lid kunt worden en wanneer onze repetities plaatsvinden.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten en samen muziek te maken!