Eén keer per jaar organiseren twee leden (dit wisselt jaarlijks) van het koor een fietstocht. Deze is vaak in de zomermaanden als we elkaar wat minder vaak zien, doordat er in de zomer geen repetities zijn. Dit is altijd een reuze gezellige middag.
Vaak wordt er op een rustpunt een gezellig deuntje gezongen.
Deze middagen zorgen voor de band tussen de leden.

 

Meezingkoor om te Hoorn organiseert eén keer per jaar het festival aan de haven.
Dit festival wordt gevierd aan de Hoornse haven naast de Hoofdtoren en tegenover het kleine café aan de haven. Dit café is bekend geworden door het lied dat vader Abraham daar schreef.
Deze middag worden er drie tot vier koren uitgenodigd en zingen de koren allemaal twee tot drie sessies van ongeveer 25 minuten.
Het is altijd een reuze gezellige middag en is meestal in de maand mei. Er is geen toegang iedereen is welkom. De sfeer is vrij, iedereen die toevallig langs komt op deze zondagmiddag heeft veel plezier door het aanbod van de variatie van koren. Helaas is er voor 2021 geen vergunning verleend. 

          

Voorzitter                       Wout Boonstoppel

Penningmeester              Jim Komijn

Secretaris                       Marijke Blokdijk  06-42505255

Lid van Bestuur               Anita Possel

 

 

Kaarten voor het Jubileumconcert                                                                                                                                                                                                                                           

Natuurlijk is het leuk als partners en andere familieleden van onze koorzangers het Jubileumconcert komen bijwonen. De toegangsprijs is € 3,00-p.p. Het bijbehorende boekje kost € 2,00. Uiteraard hebben de leden, muzikanten, dirigenten en genodigden vrij toegang.
Wil je “kaarten” bestellen voor 3 oktober geef dan de namen + emailadres en aantal gewenste kaarten en/of boekjes door aan Marijke Blokdijk. Dat kan via de mail: (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Marijke zet je dan op de toegangslijst en geeft dit door aan Jim. Je krijgt van Jim een betalingsverzoek (Tikkie). Als je betaald hebt kom je op de definitieve entreelijst. Op 3 oktober wordt gecontroleerd of je op de lijst staat. Ook wordt er bij de entree de verplichte coronacheck gedaan

Regenboogzaal Huesmolen

het koor oefent nu nog in de regenboogzaal van de Huesmolen.  Vanaf 15 oktober zijn de oefenavonden in de oneven week weer bij Chez Dick aan de ramen 10

 

 

 

Contactgegevens van Meezingkoor Om te Hoorn

Mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een mail wordt er snel contact met u opgenomen

Oefen locatie: Chez Dick Ramen 12 Hoorn
                    

Het koor oefent op de oneven week op vrijdag van 20.00 uur tot 22.00 uur

Liever persoonlijk contact bel dan: Marijke Blokdijk 06-42505255

Subcategorieën

Tijdens de kerstperiode is Om te Hoorn, een week voor kerst, te vinden op het kleine noord in de binnenstad van Hoorn. Daar zingen we, op zaterdag en zondagmiddag, kerstliederen. Het koor is dan niet gekleed in de standaard kleuren zwart/wit maar in Dickens kleding.
Het geeft een mooie sfeer aan de kerstmarkt die dan ook op het Kleine Noord is.